Bademli Cacık

Bademli Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 adet taze badem
  • 1 salatalık
  • 2 yemek kaşığı süzme yoğurt ( yada susuz yerinden olağan yoğurt)
  • Tuz
  • Kuru nane

Bademli Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Badem ve salatalığı güzelce yıkayıp doğrayın.
  2. Karıştırma kabına alın üzerine yoğur tuz ve kuru nane ekleyin karıştırın.
  3. Servis tabağına alın üzerine bir badem dilimleyin ve kuru nane serpin ve servis vaktine kadar dolapta bekletin soğuk servis edin afiyet olsun 💐🤗.

Bademli Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Glazür Kaplamalı Cupcake
Şehriyeli Siyah Pirinç Pilavı
Elmalı Havuçlu Muhallebi (6+ Ay)
Portakallı Kek
Mayalı Pizza Çörekler
Kıymalı Patates (6 + Ay)
Hdabla | © 2025 |