Az Ölçülü Pankek Tarifi

Az Ölçülü Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağı
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik un
  • Yarım paket kabartma tozu
  • Yarım paket vanilya

Az Ölçülü Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yumurta ve şeker güzelce çırpılır.
  2. Üzerine süt ve sıvı yağı ek edilir.
  3. Son olarak elenmiş un vanilya ve kabartma tuzu ek edildikten sonra güzelce karıştırılır.
  4. Homojen hale geldikten sonra kızgın yapışmaz tavada orta ateşte bir kaşık yardımıyla form verilerek artlı önlü pişirilir.
  5. Dilediğiniz meyve ve sosla servis edilir afiyet olsun.

Az Ölçülü Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates Püresi Üstüne Soslu Köfte (Sevgililer Günü Menüsü)
Köz Patlıcan Ve Biber Yoğurtlaması
Islak Kek | Tam Ölçülü
Zeytinli Tuzlu Kek (Videolu)
Osmaniye Bayram Kömbesi
Düdüklü Tencerede Tavuk Baget
Hdabla | © 2025 |