Az Malzemeli Kat Kat Börek

Az Gereçli Kat Kat Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet milföy hamuru
  • 3 adet yufka
  • 1 yumurta sarısı

Harcı için;

  • 1.5 su bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı tepeleme un
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sirke

İç harcı için

  • 1/2 (yarım) kilo ıspanak
  • 1 su bardağı peynir

Az Gereçli Kat Kat Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un sıvıyağ ve sirkeyi karıştırın.
  2. Ispanakları doğrayın ve peynirle karıştırın.
  3. Yağlanmış tepsiye 2 adet milföyü yayarak serin.
  4. Arasına harç sürün ve bir yufka serin.
  5. Tekrar harç sürün ve iç harcını koyun. Ben ıspanaklı yaptım tercih sizin.
  6. Tekrar yufka ve harç serin.
  7. En üstüne milföyleri elde açarak serin.
  8. Dilimlere ayırın üzerine yumurta sarısı sürün.
  9. 170 derece ısıtılmış fırında denetimli pişirin.

Az Materyalli Kat Kat Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Damla Çikolatalı Kek Tarifi
Çay Menüsü
El Açması Soğuk Baklava
Tavuk Sote (Diyet)
Tost Makinasında Köfte
Hindistan Cevizli Ve Damla Çikolatalı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |