Aynı Gün İçinde Hazır Sirkesiz Pancar Turşusu

Aynı Gün İçinde Hazır Sirkesiz Pancar Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet pancar
  • Birkaç diş sarımsak
  • 1 adet limon
  • Tuz

Aynı Gün İçinde Hazır Sirkesiz Pancar Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarlar küp küp doğranır.
  2. Tencereye alınıp üzerini bayağı geçecek kadar su eklenir zira haşlanırken azalıyor.
  3. Pancarlar yumuşayıp pişince sarımsak, tuz, limon eklenir ve ocaktan alınır.
  4. Soğuyunca yemeye hazır oluyor, vaktiniz varsa buzdolabına koyduktan sonra tüketebilirsiniz.

Aynı Gün İçinde Hazır Sirkesiz Pancar Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Tavuk
Erkek (Ham) İncir Reçeli
Hamburger (Whopper)
Buzluk Köfte ( Pratik- Kurtarıcı)
Kakaolu Top Pasta
Semizotlu Buğday Salatası
Hdabla | © 2024 |