Avuz (Ağız Sütü)

Avuz (Ağız Sütü) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 litre ağız sütü
  • 1 litre olağan süt
  • Şeker (miktarı isteğe bağlı)

Avuz (Ağız Sütü) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Normal sütü ocağa alıp kaynatıyoruz.
  2. Kaynayan sütü yavaş yavaş soğuk olan ağız sütüne ekliyoruz. Ve ocağın altını açıyoruz.
  3. Karıştırmayı hiç bırakmıyoruz ta ki koyu boza kıvamına gelene kadar.
  4. Kıvamı istediğiniz yoğunlukta olduğunda altını kapatıp soğuyuncaya kadar karıştırmaya devam ediyoruz.
  5. Soğuduktan sonra isterseniz şekerle isterseniz sade olarak tüketebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şehriyeli Tavuk Çorbası
Ispanak Yemeği
Gıda Boyasız Parlak Ayva Tatlısı
Rum Kurabiyesi
Patlıcanlı Börek
Fırında Az Yağlı Nefis Paçanga Böreği
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet