Avokado Mezesi (Yumurtalı)

Avokado Mezesi (Yumurtalı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet büyük avokado
  • 4 adet yumurta
  • 1 adet limon
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yarım çay kaşığı tuz

Süslemek için;

  • Dereotu
  • Zeytinyağı

Avokado Mezesi (Yumurtalı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 4 yumurtayı haşlayınız sonra avokadoları 2 ye bölünüz.
  2. Çekirdeğini çıkarıp kaşıkla kabuğundan ayırınız.
  3. Sonra limonu ,mayonezi ,suyunu ,zeytinyağını tuzu ekleyip robottan geçiriniz.
  4. Ben üzerini zeytinyağı ve dereotu ile servis yaptım siz dilediğiniz üzere süsleyebilirdiniz.
  5. Not: mezeyi yapacak olan arkadaşlar. Taze taze tüketebileceğiniz kadar yapınız beklediği vakit içinde yumurta olunca üstü hafif kararıyor.

Not:daha detaylı ve görüntülü tarifler için instagram sayfamı takip edebilirsiniz.

Avokado Mezesi (Yumurtalı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Damla Çikolatalı, Vişneli Labneli Kek
Dağılmayan Çatlamayan İçli Köfte
Triliçe
Buzluk İçin Elmalı Kurabiye (Videolu)
Suşi
Glutensiz Poğaça
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet