Avokado Mezesi (Yumurtalı)

Avokado Mezesi (Yumurtalı) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet büyük avokado
- 4 adet yumurta
- 1 adet limon
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Yarım çay kaşığı tuz
Süslemek için;
- Dereotu
- Zeytinyağı
Avokado Mezesi (Yumurtalı) Tanımı Nasıl Yapılır?
- 4 yumurtayı haşlayınız sonra avokadoları 2 ye bölünüz.
- Çekirdeğini çıkarıp kaşıkla kabuğundan ayırınız.
- Sonra limonu ,mayonezi ,suyunu ,zeytinyağını tuzu ekleyip robottan geçiriniz.
- Ben üzerini zeytinyağı ve dereotu ile servis yaptım siz dilediğiniz üzere süsleyebilirdiniz.
- Not: mezeyi yapacak olan arkadaşlar. Taze taze tüketebileceğiniz kadar yapınız beklediği vakit içinde yumurta olunca üstü hafif kararıyor.
Not:daha detaylı ve görüntülü tarifler için instagram sayfamı takip edebilirsiniz.
Avokado Mezesi (Yumurtalı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




