Avakadolu Pankek (+10)

Avakadolu Pankek (+10) Tanımı İçin Malzemeler

  • Çeyrek avakado
  • Yarım muz
  • 1 yumurta
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı karbonat yahut kabartma tozu

Avakadolu Pankek (+10) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Avakado ve muzu düzgünce eziyoruz.
  2. İçerisine 1 yumurta ekleyip çırpmaya devam ediyoruz.
  3. Son olarak un ve karbonatı ekleyip yeterlice yediriyoruz. Kısık ateşte çok az yağ ile pişiriyoruz. Bebiklere afiyetler💕.

Avakadolu Pankek (+10) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Ramen
Patatesli Bayram Kısırı
Lahana Sarması
Brownie Kurabiye
Izgarada Kebap
Buz Gibi Soğuk Kahve ️
Hdabla | © 2025 |