Avakado Sosu

Avakado Sosu Tanımı İçin Malzemeler
- 1 ya da 2 adet avakado
- 2 yemek kaşığı labne
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 5/6 adet ceviz
- Karabiber
- 1 tam limon
- Tuz
- Maydanoz
Avakado Sosu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle ben tanımımda 2 adet avakado kullandım.
- Yumuşayan avakadoları bir tabağa alalım.
- Üstüne labneyi ekleyelim, sonrasında sarımsağı sarımsak rendesi ile rendeleyelim, küçük olmalılar.
- Cevizide rendeleyelim, üzerine zeytinyağını ekleyelim ve limonu sıkalım .
- Tuz ve karabiberi atıp maydanozuda ekledikten sonra belendırdan geçirelim.
- Bütün materyal karışsın. Ben kavanoza koyup 2- 3 günde süratlice tükettim deneyen herkese afiyet olsun. ✨🌿.
Not: kahvaltıda kızarmış ekmeğin üstünde şahane oluyor. 🤭.
Avakado Sosu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





