Avakado Sosu

Avakado Sosu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 ya da 2 adet avakado
  • 2 yemek kaşığı labne
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 5/6 adet ceviz
  • Karabiber
  • 1 tam limon
  • Tuz
  • Maydanoz

Avakado Sosu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle ben tanımımda 2 adet avakado kullandım.
  2. Yumuşayan avakadoları bir tabağa alalım.
  3. Üstüne labneyi ekleyelim, sonrasında sarımsağı sarımsak rendesi ile rendeleyelim, küçük olmalılar.
  4. Cevizide rendeleyelim, üzerine zeytinyağını ekleyelim ve limonu sıkalım .
  5. Tuz ve karabiberi atıp maydanozuda ekledikten sonra belendırdan geçirelim.
  6. Bütün materyal karışsın. Ben kavanoza koyup 2- 3 günde süratlice tükettim deneyen herkese afiyet olsun. ✨🌿.

Not: kahvaltıda kızarmış ekmeğin üstünde şahane oluyor. 🤭.

Avakado Sosu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pirinç Pilavı
Lotus Magnolia
Damla Çikolatalı Browni Kek
Mini Bazlama
Midye Tavuk (Tavuk Göğsünün En Güzel Hali)
Islak Hamburger
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet