Avakado Sosu

Avakado Sosu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 ya da 2 adet avakado
  • 2 yemek kaşığı labne
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 5/6 adet ceviz
  • Karabiber
  • 1 tam limon
  • Tuz
  • Maydanoz

Avakado Sosu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle ben tanımımda 2 adet avakado kullandım.
  2. Yumuşayan avakadoları bir tabağa alalım.
  3. Üstüne labneyi ekleyelim, sonrasında sarımsağı sarımsak rendesi ile rendeleyelim, küçük olmalılar.
  4. Cevizide rendeleyelim, üzerine zeytinyağını ekleyelim ve limonu sıkalım .
  5. Tuz ve karabiberi atıp maydanozuda ekledikten sonra belendırdan geçirelim.
  6. Bütün materyal karışsın. Ben kavanoza koyup 2- 3 günde süratlice tükettim deneyen herkese afiyet olsun. ✨🌿.

Not: kahvaltıda kızarmış ekmeğin üstünde şahane oluyor. 🤭.

Avakado Sosu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanak Yemeği Tarifi
Meyveli Pasta
Kakaolu Cevizli Ve Antep Fıstıklı Islak Kek
Kaptandan Enfes Pratik Lor Tatlısı
Sebzeli Karabuğday (Greçka) Pilavı (Glütensiz Nefis)
Patatesli Börek (El Açması Mı ? Dedirten Cinsten)
Hdabla | © 2024 |