Avakado Ezmesi

Avakado Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet olgunlaşmış avakado
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yarım çay bardağı ceviz
  • Yarım limon
  • Tuz
  • Kızartılmış ekmek

Avakado Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Avakadoyu ortadan iki kesip çekirdeğini çıkardıktan sonra kaşık yardımıyla kabuğundan ayırıp tabağa alıyoruz.
  2. Çatalla eziyoruz.
  3. Ezilmiş sarımsak ve başka gereçleri ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Avakado ezmemiz hazır dilerseniz istediğiniz baharatlardan damak tadınıza ve zevkinize nazaran ekleme yapabilirsiniz ben üzerine sumak serptim 😊.
  5. Dilimdeğimiz ekmekleri tost makinasında yahut tavada (yağsız) kızartıyoruz.
  6. Kızarmış ekmeğe sürerek servis edebilir, yiyebilirsiniz.

Afiyet şifa olsun ✨.

Avakado Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mis Gibi Kokulu Portakallı Kurabiye
Kakaolu İrmik Tatlısı
Patatesli Börek
Pasta Ekler
Sebzeli Tavuk Tandır
Başamel Soslu Kuşkonmaz Ve Makarna
Hdabla | © 2025 |