Asya Usulü Çıtır Köfte

Asya Yolu Çıtır Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram dana kıyma
  • Yarım adet soğan
  • 5 gram taze zencefil
  • 1 kısım taze soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 5 gram tuz
  • 5 gram karabiber
  • 100 gram un
  • 3 adet yumurta
  • 100 ge panko

Asya Metodu Çıtır Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle soğanı ince ince yemeklik doğra tavada sotele kenara alın.
  2. Kıymanın üzerine sotelenmiş soğanı dökün, sırayla üzerine bir adet yumurta ,zencefil ,tuz ,karabiber ekleyip güzelce yoğurun.
  3. Eşit ölçüde modüllere bölüp yuvarla ve bastırın.
  4. Önce una sonra yumurtaya en son pankoya bukayıp kızgın yağda her yerini eşitbir biçimde kızartın.

Asya Yordamı Çıtır Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kakaolu Kurabiye Tarifim
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Pare (Şeker Parenin En Kolayı)
Alinazik
Evde Cips
Fırında Sarma (Videolu)
Nefis Kremasıyla Kaşık Tatlısı
Ezogelin Çorbası (Pratik)
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.