Asya Usulü Çıtır Köfte

Asya Yolu Çıtır Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram dana kıyma
  • Yarım adet soğan
  • 5 gram taze zencefil
  • 1 kısım taze soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 5 gram tuz
  • 5 gram karabiber
  • 100 gram un
  • 3 adet yumurta
  • 100 ge panko

Asya Metodu Çıtır Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle soğanı ince ince yemeklik doğra tavada sotele kenara alın.
  2. Kıymanın üzerine sotelenmiş soğanı dökün, sırayla üzerine bir adet yumurta ,zencefil ,tuz ,karabiber ekleyip güzelce yoğurun.
  3. Eşit ölçüde modüllere bölüp yuvarla ve bastırın.
  4. Önce una sonra yumurtaya en son pankoya bukayıp kızgın yağda her yerini eşitbir biçimde kızartın.

Asya Yordamı Çıtır Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pasta Tadında Islak Kek
Terbiyeli Paça Çorbası
Gençlik İksiri (Hastalık Savar) Zerdeçal Shot
Cevizli Portakallı Tatlı (Nefis)
Spoonfull
Pandispanya Keki Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |