Arpa Şehriyeli Kuskus Pilavı

Arpa Şehriyeli Kuskus Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım su bardağı arpa şehriye
  • Yarım paket kuskus makarna
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Kaynar su
  • 2 3 yemek kaşığı sıvı yağ

Arpa Şehriyeli Kuskus Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak arpa şehriyeleri tencerede yağ ile kavuruyoruz.
  2. Üzerine kuskus makarnaları ekleyip üzerine kaynar suya ekleyin.
  3. Kısık ateşte kapağı da kısık olacak formda 20 25 dakika suyunu çekene kadar pişirin ve şimdiden herkese afiyet olsun 😊😊😊😊😊

Arpa Şehriyeli Kuskus Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pudingli Truffle
Pekmezli Doğrama Turşu
Kivi Aromalı Kremalı Cevizli Kek
Hindistan Cevizli Kurabiye
Patatesli Pırasa Graten
Pasta Sıvama Bariyeri
Hdabla | © 2025 |