Arpa Şehriye Çorbası

Arpa Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı arpa şehriye
  • Sıvı yağ
  • 100 gram kıyma
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1,200 litre sıcak su
  • Tuz

Arpa Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel sıvı yağını ve kıymayı kavuralım.
  2. Sonra salçayı ek edelim ve 5 dakika daha kavuralım.
  3. Sonra sıcak suyunu ekleyelim ve kaynamaya bırakalım.
  4. Suyumuz kaynayınca şehriyemizi ekleyelim ve 15/20 dakika kaynatalım.
  5. Pişen çorbamızı bir kaseye katslım üstüne maydanoz serpiştirip afiyetle yiyelim 😋😋😋.

Arpa Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Mozaik Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişmeyen Kahveli Pasta
Ganajlı Magnolia Tarifi (Yumurtasız)
Yaprak Kurabiye
Fındıklı Cup Tatlısı (Lezzetine Bayılacaksınız)
Şalgamlı Kuskus Salatası
Yulaf Lapası
Hdabla | © 2025 |