Arnavut Ciğeri

Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo dana yada kuzu ciğeri
  • 1 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • Kızartmak için sıvıyağ
  • 3 adet patates

Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle patatesleri soyup büyük küpler halinde doğrayalım. Kızgın yağa atıp kızartalım. Borcama alalım.
  2. Ciğerleri küp küp doğrayıp süzgece alalım kanı süzülsün.
  3. Un, tuz, pulbiber ve kimyonu karıştıralım.
  4. Ciğerleri unlu karışıma bulayalım. Fazla unu eleyelim.
  5. Kızgın yağa ciğerleri atalım.
  6. Yaklaşık 2-3 dakika pişirelim. Çok pişerse sertleşir.
  7. Ciğerleride patateslerin üzerine alalım. Karıştıralım.
  8. Yanına sumaklı soğan salatasıyla olağanüstü oluyor. Afiyet olsun.

Arnavut Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Basit Sushi
Gavalı Reçeli
Havuçlu Kabak Tarator
İncire Rakip Kuru Dutlu Atom Kurabiye Tarifi (Videolu)
Kıymalı Beşamelli Patlıcan
Karnıyarık
Hdabla | © 2025 |