Armutlu Muz Püresi

Armutlu Muz Püresi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet armut
  • 1 küçük muz
  • 2 adet ceviz
  • 1 bebek bisküvisi

Armutlu Muz Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir kasede muzu eziyoruz.
  2. Sonra cam rende ile armudu rendeleyip muzun üstüne ekliyoruz.
  3. Yine cam rende ile cevizleri toz haline getirip, bisküviyi parçalayıp püreye ekliyoruz.
  4. Not : püre pütürcüklü olduğu için 7. Aydan sonda tavsiye edilir.

Armutlu Muz Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Browni Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kısır
Bal Peteği Poğaça Tarifi
Ton Balıklı Tahinli Meze
Islak Kek
Nohut Salatası
Dereotlu Peynirli Rulo Çörek
Hdabla | © 2025 |