Armutlu Muz Püresi

Armutlu Muz Püresi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet armut
  • 1 küçük muz
  • 2 adet ceviz
  • 1 bebek bisküvisi

Armutlu Muz Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir kasede muzu eziyoruz.
  2. Sonra cam rende ile armudu rendeleyip muzun üstüne ekliyoruz.
  3. Yine cam rende ile cevizleri toz haline getirip, bisküviyi parçalayıp püreye ekliyoruz.
  4. Not : püre pütürcüklü olduğu için 7. Aydan sonda tavsiye edilir.

Armutlu Muz Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Porsiyonluk Güllaç
Kandil Simidi
Elmalı Turta
Milföylü Mantı Tarifi (Patatesli Yoğurt Soslu)
Hamsi Tava
Yılbaşı Pastası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet