Armutlu Muz Püresi

Armutlu Muz Püresi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet armut
  • 1 küçük muz
  • 2 adet ceviz
  • 1 bebek bisküvisi

Armutlu Muz Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir kasede muzu eziyoruz.
  2. Sonra cam rende ile armudu rendeleyip muzun üstüne ekliyoruz.
  3. Yine cam rende ile cevizleri toz haline getirip, bisküviyi parçalayıp püreye ekliyoruz.
  4. Not : püre pütürcüklü olduğu için 7. Aydan sonda tavsiye edilir.

Armutlu Muz Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mühürlü Karnabahar (Videolu)
Tepsi Keki
Sandviç Ekmeği
Peynir
Çıtır Çıtır El Açması Börek
Diyete Uygun Ton Balıklı Makarna
Hdabla | © 2025 |