Armutlu Muhallebi

Armutlu Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet armut
  • 1 su bardağı su
  • 2 tatlı kaşığı pirinç unu
  • 2 bebek bisküvisi

Armutlu Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Armudu cam rende ile rendeleyip bir kaseye alıyoruz.
  2. Pirinç unu ve suyu ocakta birkaç dakika kaynatıyoruz ve kaseye ekliyoruz.
  3. Bebek bisküvisini parçalayıp ekliyoruz ve püremiz hazır.

Not: püre pütürcüklü olduğundan 7. Ay sonrası için tavsiye edilir.

Ben pürenin yanına tahin + pekmez ve labne hazırladım doyurucu bir kahvaltı oldu🌸.

Armutlu Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Hindistan Cevizli Kek
Ev Usulü Tire Köfte
Bebeklere Balkabağı
Meyveli Pasta
Etli Nohut Yemeği
Pizza Poğaça
Hdabla | © 2025 |