Armutlu Muhallebi

Armutlu Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet armut
  • 1 su bardağı su
  • 2 tatlı kaşığı pirinç unu
  • 2 bebek bisküvisi

Armutlu Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Armudu cam rende ile rendeleyip bir kaseye alıyoruz.
  2. Pirinç unu ve suyu ocakta birkaç dakika kaynatıyoruz ve kaseye ekliyoruz.
  3. Bebek bisküvisini parçalayıp ekliyoruz ve püremiz hazır.

Not: püre pütürcüklü olduğundan 7. Ay sonrası için tavsiye edilir.

Ben pürenin yanına tahin + pekmez ve labne hazırladım doyurucu bir kahvaltı oldu🌸.

Armutlu Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Salçalı Yoğurt Çorbası
Soslu Kabak Yemeği
Mozaik Pasta
Ev Yapımı Lor Peyniri
Mısırunlu Poğaça
Evde Pide İçi Hazırlamak Çok Kolay
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet