Antep Usulü Lahmacun (Taş Fırında)
Antep Yöntemi Lahmacun (Taş Fırında) Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo kıyma
- 1 bağ maydanoz
- 6 – 7 diş sarımsak
- 3 adet kırmızı kapya biber
- 3 adet yeşil biber
- 5 adet orta uzunluk domates
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- Tuz
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı ekşi
Antep Tarzı Lahmacun (Taş Fırında) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyaller yıkanıp doğranır.
- Yıkanıp doğranan materyaller kıymaya eklenip güzelce yoğurulur.
- İç harcımız hazır. Ben içi hazırlayıp mahalle fırınında pişirttim 👍.
Antep Yolu Lahmacun (Taş Fırında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







