Antep Peyniri Kızartması

Antep Peyniri Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gr Antep peyniri

Antep Peyniri Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Antep peyniri dilimlenip sıcak suyla tuzu alındıktan sonra evvelce ısıtılmış teflon tavaya konulur.
  2. Peynirin kendi yağı olduğu için yağ eklemeye gerek yok.
  3. Yüzü kızardıkça çevirilir tüm yüzler kızarınca yemeye hazır afiyet olsun.

Antep Peyniri Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis Islak İrmik Helvası (Videolu)
En Pratiğinden Kıymalı Patlıcan Yemeği
Mayasız Poğaça Tarifi
Ferah Ve Ekşi Noodle Tarifi
Magnolya
Ispanaklı Lor Peynirli Çıtır Börek
Hdabla | © 2025 |