Antep Peyniri Kızartması

Antep Peyniri Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gr Antep peyniri

Antep Peyniri Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Antep peyniri dilimlenip sıcak suyla tuzu alındıktan sonra evvelce ısıtılmış teflon tavaya konulur.
  2. Peynirin kendi yağı olduğu için yağ eklemeye gerek yok.
  3. Yüzü kızardıkça çevirilir tüm yüzler kızarınca yemeye hazır afiyet olsun.

Antep Peyniri Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğan Dolması
Kadayıflı Muhallebi
Kahvaltılık Lavaş Sandviç ( Çok Lezzetli)
Kinoa İle Meksika Fasulyesi Salatası
Pankek
Fırında Patates Püreli Tavuk Sote
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet