Antep Peyniri Kızartması

Antep Peyniri Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gr Antep peyniri

Antep Peyniri Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Antep peyniri dilimlenip sıcak suyla tuzu alındıktan sonra evvelce ısıtılmış teflon tavaya konulur.
  2. Peynirin kendi yağı olduğu için yağ eklemeye gerek yok.
  3. Yüzü kızardıkça çevirilir tüm yüzler kızarınca yemeye hazır afiyet olsun.

Antep Peyniri Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumurtalı Patates Yemeği (Pratik Ve Lezzetli)
Köz Patlıcanlı Geleli Kebabı
Fırında Palamut Tarifi
Belen Tava
Kara Dut Reçeli
Az Ölçülü Pankek Tarifi
Hdabla | © 2025 |