Annemin Tarifiyle Mantar

Annemin Tanımıyla Mantar İçin Malzemeler

  • 1 kg mantar
  • Tereyağ
  • Su

Annemin Tanımıyla Mantar Nasıl Yapılır?

  1. Mantarı seçin ve ayıklayın. Kumu gidene kadar yıkayın. Yarım saat tuzlu suda bekletin.
  2. Yarın saat sonra tekrar suyunu döküp, tencerede kendi suyuyla pişirdikten sonra mantarı tereyağ ile kavurun.

Not 1:Mantarın seçilmesi yani mantarın çürüklerini ayırmak.

Not 2:Üzerine karabiber, kırmızı biber de koyarak başka hoş bir tat katabilirsiniz.

Annemin Tanımıyla Mantar Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Baton Pasta
Hem Lezzetli Hem Sağlıklı Fırında Nefis Kıymalı Bostan Kebabı
Kahvaltılık Peynirli Ekmek
İçi Dışı Çikolata Chocolate Cookies
Havuçlu Kremalı Kek
Yaz Kış Kullanabileceğiniz Portakal Kabuğu Kurusu
Hdabla | © 2025 |