Annemin Köftesi

Annemin Köftesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 5/6 adet patates
  • Maydanoz
  • 1 adet yumurta
  • 2 kaşık un
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Annemin Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri rendeleyip suyunu sıkıyoruz.
  2. Ardından maydanozu doğrayıp un yumurta tuz un ve öteki baharatlarla birlikte patatesli harcın içine koyuyoruz içine karıştırıyoruz.
  3. Tavaya sıvı yağ ekleyip kızdırıyoruz ve akabinde köftemizin harcından kaşık kaşık alıp, evvelce kızdırdığımız yağın içine koyuyoruz. Önlü gerili kızartıyoruz. Afiyet olsun. 🙂

Annemin Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kestaneli İç Pilav
Borcam Tatlısı
Fit Hurma Özlü Kek
Çıtır Çıtır Patates Topları
Lavaş Cips
Buz Küplerinde Dinlenmiş Zeytinyağlı Deniz Börülcesi
Hdabla | © 2025 |