Anne Kurabiyesi

Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 adet portakal kabuğu rendesi
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 tatlı kaşığı karbonat
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Un

Anne Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fırınınızı 180 derecede ısıtmaya başlayın.
  2. Bir kaba şeker ile portakal kabuğunu rendesi ovularak yapmaya başlıyoruz.
  3. Daha sonra yumurta sarısı yoğurt sıvı yağ ekleniyor.
  4. Karıştırdıktan sonra un ,vanilya, kabartma tozu ve karbonata eklenecek unu denetimli bi formda eklenecek biraz ele yapışan bi hamur olması lazım lezzeti açısından.
  5. Yumurta beyazını çatal ile köpürtüp biçim verdiğimiz kurabiyeleri evvel yumurta beyazına sonra şekere bulayıp 180 derece fırında 20 -25 dk pişiriyoruz.

Anne Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Tuzlu Kek
Alman Sosisli Çorba
Portakallı Kek
İkramlıklar
Muzlu Avokado (Kahvaltı 2)
Çilekli Rulo Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet