Anne Kurabiyesi

Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram yumuşak margarin (oda ısısında)
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

Üzeri için;

  • Ceviz içi (çekilmiş)
  • 1 adet yumurta akı

Anne Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurma kabına un ve kabartma tozu hariç başka gereçleri alalım, elimizle yeterlice karıştıralım.
  2. Azar azar un ve kabartma tozu ekleyip yumuşak bir hamur yoğuralım.
  3. Hamurdan küçük modüller alıp top formunda yuvarlayalım evvel yumurta akına sonra ceviz içine bulayıp tepsiye dizelim.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında alt üst pişirelim.

Anne Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

5 Dakikada Supangle
Patatesli Rulo Börek (Videolu)
Pastane Usulü Un Kurabiyesi Nasıl Yapılır?
Enfes Yaş Pasta
Makarna Salatası
Kırmızı Pancar Salatası
Hdabla | © 2025 |