Anne Köftesi

Anne Köftesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 600g kıyma
  • 1 tane soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 5 kol maydanoz
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı galeta unu
  • 1 adet yumurta
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı biber
  • Kimyon

Kızartması için;

  • Sıvı yağ

Anne Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kıyma, yumurta ve galeta ununu derin bir kaba alıyoruz soğan, sarımsak ve biberi rondodan geçirip içine ekliyoruz, maydanozuda ince kıyıp ekliyoruz. Son olarak baharatlarıda ekleyip yoğuruyoruz.
  2. Küçük modüller koparıp form veriyoruz sıvı yağ ile tavada kızartıyoruz.

Afiyet olsun.

Anne Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Benekli Rulo Pasta
Ispanaklı Labneli Poğaça
Mantar Çorbası
Dolgulu Limonlu Kurabiye
Fırında Patatesli Karnabaharlı Türlü
En Pratiğinden Krep Gözleme
Hdabla | © 2025 |