Anne Keki

Anne Keki Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 det yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağına yakın yoğurt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı kakao

Anne Keki Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şeker köpük köpük olana kadar çırpıyoruz.
  2. Kakao hariç kalan gereçleri ekliyoruz.
  3. 1 su bardağı kadar yaptığımız hamurdan ayırıp kakaoyu ek ediyoruz sonrasın da yağladığımız borcam evvel sade karışımı daha sonra kakaolu karışım ile haller veriyoruz.
  4. 180 derecelik Fırında pişirmeye bırakılır.Afiyet olsun.

Anne Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Tavuk Kıymalı Biber Dolması
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sosisli Sandviç (Hot Dog)
Çikolatalı Güllaç
Tavuk Çorbası
Bardakta Kadayıflı Muhallebi
Terbiyeli Ekşili Sulu Köfte
10 Dakikada Poğaça
Hdabla | © 2025 |