Anne Keki

Anne Keki Tanımı İçin Malzemeler
- 3 det yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağına yakın yoğurt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1,5 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2 yemek kaşığı kakao
Anne Keki Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şeker köpük köpük olana kadar çırpıyoruz.
- Kakao hariç kalan gereçleri ekliyoruz.
- 1 su bardağı kadar yaptığımız hamurdan ayırıp kakaoyu ek ediyoruz sonrasın da yağladığımız borcam evvel sade karışımı daha sonra kakaolu karışım ile haller veriyoruz.
- 180 derecelik Fırında pişirmeye bırakılır.Afiyet olsun.
Anne Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
