Altın Sarısı Tereyağı

Altın Sarısı Tereyağı Tanımı İçin Malzemeler

  • Ev yoğurt kaymağı (her yoğur yapılışında kaymağı kaldırabilirsiniz buzlukta)
  • Buz küpleri
  • Buz üzere soğuk su

Altın Sarısı Tereyağı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hepsini 5 litrelik su şişesine doldurup güzelce çalkalamasını yapıyoruz, ortada dinlenebilirsiniz kol yorulunca.
  2. Maksimum bir saat çalkalama kâfi oluyor.
  3. Kapağını açıp tam sarı pütür pütür tereyağı kıvamına geldi muhakkak oluyor dolaba koyup bir gün yeterlice dinlensin donsun .
  4. Donduktan sonra pet şişeyi ikiye bölün tereyağlarını toplayın sizin mümkün olduğunca su kalmasın içinde kabınıza alıp dolaba kaldırabilirsiniz .
  5. Dilerseniz tuz ek edebilirsiniz tuz ek edilmeyecekse buzluk kısmına yarısını kaldırın zira bozulma imkanı yüksek oluyor.

Altın Sarısı Tereyağı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sandviç Ekmeği
Tuzlu Kurabiye
Susamlı Mahlepli Kurabiye
Meşhur Starbucks Mozaik Kek (Mermer Kek)
Salatalık Mezesi
Tahinli Anne Sütü Arttırıcı Pankek
Hdabla | © 2025 |