Akışkan Nutellalı Muffin

Akışkan Nutellalı Muffin Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet oda sıcaklığında yumurta
  • 1 su bardağından bir parmak eksik tozşeker
  • 1 çay bardağı (100 ml) sıvı yağ
  • 1 su bardağı (200 ml) süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 su bardağı un(kontrollü ekleyin)
  • 3 yemek kaşığı kakao

Araları için;

  • 2 tatlı kaşığı nutella

Üzeri için;

  • Damla çikolata

Akışkan Nutellalı Muffin Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle iki yumurta,şeker ve bir paket vanilyayı 3- 4 dk çırpın.
  2. Üzerine sıvı yağ,süt ekleyip tekrar çırpın.
  3. En son kuru gereçleri ekleyip çırpın unu denetimli ekleyin.
  4. Muffin kağıtlarına hamurun bir kısmını koyun, ortasına iki tatlı kaşığı nutella koyun,kalan hamuru da üzerlerine paylaştırın .
  5. Bu süreci kepçe yardımıyla ya da bir hamur dağıtma aparatınız varsa onunla yapabilirsiniz.
  6. En son muffinlerin üzerlerine damla çikolata serpin evvelce ısıtılmış 170 derece fırında 15- 20 dk pişirin.

Önemli not: bu muffini direk çıkarıp fırından ılık tüketmelisiniz ya da daha sonra yenecekse ısınmış fırında yumuşayana kadar biraz bekletirseniz içi akışkan olur. Afiyet olsun🥰😋 yumuşacık oluyor keki de çok lezzetli şiddetle tavsiye ederim.

Akışkan Nutellalı Muffin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Beyti Kebabı (En Basitinden/Yalancı)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Muffin
Kakaolu Ve Sade Kek
Çikolata Dolgulu Top Kek
Humus (Süt İle)
Şeftalili Çarkıfelek Pastası (Videolu)
Anneler Gününe Özel Yaş Pasta
Hdabla | © 2025 |