Airfryer’De Palamut

Airfryer’De Palamut Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane palamut balığı
  • 3 tane soğan
  • 1 tane kapya kırmız biber
  • 3 tane yeşil biber
  • 1 tane domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Sıvı yağ
  • Limon

Airfryer’De Palamut Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Airfyer haznesinin içine yağlı kağıdı serelim.
  2. Halka halka doğradığımız soğanları, iri iri doğradığımız biberleri ,domatesleri ve limon dilimlerinide koyun.
  3. Üzerine dilimlenmiş balıkları koyup üzerine biraz sıvı yağ, tuz karabiber serpin.
  4. 200 derece balık kısmında 20 dk pişirip art tarafınıda çevirip birebir formda yağ tuz karabiber serpil tekrardan 20 dk daha pişirin.

Airfryer’De Palamut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Tantuni
Spirulemon
Güveçte Sebzeli Kuzu Pirzola
Yoğurtlu Nohutlu Mantı Çorbası
Muzlu Pankek
Bayat Ekmekten Pizza Tadında Börek
Hdabla | © 2024 |