Airfryer’De Palamut
Airfryer’De Palamut Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tane palamut balığı
- 3 tane soğan
- 1 tane kapya kırmız biber
- 3 tane yeşil biber
- 1 tane domates
- Tuz
- Karabiber
- Sıvı yağ
- Limon
Airfryer’De Palamut Tanımı Nasıl Yapılır?
- Airfyer haznesinin içine yağlı kağıdı serelim.
- Halka halka doğradığımız soğanları, iri iri doğradığımız biberleri ,domatesleri ve limon dilimlerinide koyun.
- Üzerine dilimlenmiş balıkları koyup üzerine biraz sıvı yağ, tuz karabiber serpin.
- 200 derece balık kısmında 20 dk pişirip art tarafınıda çevirip birebir formda yağ tuz karabiber serpil tekrardan 20 dk daha pişirin.
Airfryer’De Palamut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








