Airfryer’Da Kek Tarifi

Airfryer’Da Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 pk kabartma tozu
- 1 pk vanilya
- Damla çikolata (isteğe bağlı)
- Biraz ceviz
Airfryer’Da Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz.
- Süt ve yağı ekliyoruz. Spatula yardımıyla biraz karıştırıyoruz.
- Ardından katı gereçlerimizi, vanilya ve kabartma tozunu ekliyoruz. Homojen olana kadar karıştırıyoruz.
- Pişirme kabımıza kek hamurumuzu alıyoruz.
- 170 derece 35 dk ayarlayıp mühlet dolduğunda bıçak ya da kürdanla test yapıyoruz.
- Her aygıtta ve kullanılan kalıpta farklılık gösterebilir pişirme müddeti. Siz denetimli yapın.Afiyet olsun :).
Airfryer’Da Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
