Airfryer ‘ Da Balık

Airfryer ‘ Da Balık Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo balık
  • Yarım fincan zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarın limon suyu

Airfryer ‘ Da Balık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Balıklarımızı temizleyip yıkayalım, sarımsak ,limon suyu ,zeytinyağı, tuz ,baharatlarını da koyup karıştıralım.
  2. Fırça ile balıklarımızın her yerine bu sosumuzu sürelim.
  3. Balık kısmında 10 dakika pişirelim tekrar balıkları çevirip bir 10 dakika daha pişirip servis yapalım birebir formda fırında da yapabilirsiniz.

Airfryer ‘ Da Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Biber Turşusu
Orman Meyveli Labneli Kek
Browni Tadında Akışkan Çikolatalı Kurabiye
Hamur Yoğurmadan Pratik Gözleme
Şambali (Glutensiz)
Damla Çikolatalı Kolay Kurabiye Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |