Airfryer ‘ Da Balık
Airfryer ‘ Da Balık Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo balık
- Yarım fincan zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Yarım çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yarın limon suyu
Airfryer ‘ Da Balık Tanımı Nasıl Yapılır?
- Balıklarımızı temizleyip yıkayalım, sarımsak ,limon suyu ,zeytinyağı, tuz ,baharatlarını da koyup karıştıralım.
- Fırça ile balıklarımızın her yerine bu sosumuzu sürelim.
- Balık kısmında 10 dakika pişirelim tekrar balıkları çevirip bir 10 dakika daha pişirip servis yapalım birebir formda fırında da yapabilirsiniz.
Airfryer ‘ Da Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













