Airfrey’de Kaşarlı Karnabahar

Airfrey’de Kaşarlı Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • 1 kase rendelenmiş kaşar
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Pul biber

Airfrey’de Kaşarlı Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı kısımlarından yapraklarından koparıp sıcak suda haşlıyoruz.
  2. Haşlanmış karnabaharları süzüp soğumaya bırakıyoruz.
  3. Airfrey pişirme kağıdına dizdiğimiz karnabaharı bir hoş tuzlayıp üzerine göz kararı yağ gezdirdikten sonra pulbiber serpiştiriyoruz.Veya bu süreci yarım çay bardağı sıvı yağ içine bir tatlı kaşığı pul biber ve tuz ek edip fırça yardımıyla tek tek karnabahar üzerine sürebilirsiniz.
  4. En son süreç olarak rendelenmiş kaşarları üzerine döküp airfreyde 15 dk 185° pişiriyoruz.
    Hem çok pratik hemde çok sağlıklı bir tanım afiyet olsun.

Airfrey’de Kaşarlı Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Baklava
Kabak Helvası (Videolu)
Mini Köstebek Pasta
Lazanya Tadında Börek (Videolu)
Havuç Tarator ( Enfes Kolay Pratik)
Sadece İki Malzemeyle Meze Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet