Ağlayan Pasta

Ağlayan Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Keki için;

  • 1 bardağı şeker
  • 4 adet yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket kabartma tozu
  • Un

Üzeri için;

  • 1 pk krem şanti
  • 1 pk çikolata sos

Ağlayan Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı şeker ile düzgünce çırpıp köpürtüyoruz.
  2. Daha sonra yağı sütü ekliyoruz, en son kuru gereçleri ekleyip kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
  3. Önceden 180 derecede fansız altlı üstlü ısıtılmış fırında pişiriyoruz.
  4. Kekimiz fırındayken kremşantiyi hazırlayıp dolaba koyuyoruz. Daha sonra hazır çikolata sosu hazırlıyoruz.
  5. Fırından çıkan kek soğuduktan sonra evvel üzerine kremşantiyi onunda üstüne çikolata sosu döküyoruz.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Ağlayan Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğuk Kahve Harika Tarif
Lahanalı Poğaça
Kristal Gibi Tertemiz Ve Parlak Et Suyu
Soğansız, Sarımsaksız Kısır Tarifi
Somun Ekmek
Sütsüz Açma Tarifi
Hdabla | © 2025 |