Ağlayan Pasta

Ağlayan Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Keki için;
- 1 bardağı şeker
- 4 adet yumurta
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilin
- 1 paket kabartma tozu
- Un
Üzeri için;
- 1 pk krem şanti
- 1 pk çikolata sos
Ağlayan Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurtayı şeker ile düzgünce çırpıp köpürtüyoruz.
- Daha sonra yağı sütü ekliyoruz, en son kuru gereçleri ekleyip kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
- Önceden 180 derecede fansız altlı üstlü ısıtılmış fırında pişiriyoruz.
- Kekimiz fırındayken kremşantiyi hazırlayıp dolaba koyuyoruz. Daha sonra hazır çikolata sosu hazırlıyoruz.
- Fırından çıkan kek soğuduktan sonra evvel üzerine kremşantiyi onunda üstüne çikolata sosu döküyoruz.
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Ağlayan Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






