Ağızda Dağılan Kurabiye

Ağızda Dağılan Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 200 gram tereyağ( ya da margarin)
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 yumurta
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- Arasına çikolata yahut reçel
Ağızda Dağılan Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Derin bir kaba gereçleri sırayla dökelim. Margarin yumuşak olmasına dikkat edin yumuşak ele yapışmayan hamur elde edip yoğurun güzelce.
- Küçük toplar yaparak tepsiye diziyoruz 170 derecede denetimli pişiriyoruz.
- Piştikten sonra iki topu alıp ortasına tercihen reçel ve ya çikolata sürüp iki parçayı birleştiriyoruz. afiyet olsun.
Ağızda Dağılan Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

