Ağızda Dağılan Hindistan Cevizli Tuzlu Kurabiye

Ağızda Dağılan Hindistan Cevizli Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin yada tereyağı ( oda sıcaklığında)
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 2 adet yumurta (sarısı içine, beyazı dışına)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Aldığı kadar un

Üzer için;

  • Susam (tercihen kavrulmuş olsa daha güzel)

Ağızda Dağılan Hindistan Cevizli Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karıştırma kabına bütün materyaller eklenir güzelce yoğurulur.
  2. Kulak göğsü kıvamında ele yapışmayan bir hamur elde edilir.
  3. Hamurdan ceviz büyüklüğünde toplar alınıp, yuvarlanır, evvel yumurta akına sonra kavrulmuş susama bulanıp fırın tepsisine dizilir.
  4. 180 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişirilir. Afiyet olsun🥰.

Ağızda Dağılan Hindistan Cevizli Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Browni Kurabiye (Pratik Ve Enfes)
Özbek Pilavı (Semerkand Usulü)
Orman Meyveli Magnolia
Etli Kabak Yemeği
Mevsim Salatası
Levrek Terletme
Hdabla | © 2025 |