Afyon Kaymağı

Afyon Kaymağı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo+1 su bardağı süt
  • 6 kaşık un
  • 12 kaşık şeker
  • Yarım paket margarin
  • Vanilya
  • Hindistan cevizi (içine değil)
  • Damla sakızı

Afyon Kaymağı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, un, şeker hepsi tencereye konulup karıştırarak pişirilir. Damla sakızı ve vanilya konularak mikserle çırpılır.
  2. Fırın tepsisinin tabanına hindistan cevizi çokça yayılır ve hazırlanan karışım hindistan cevizinin üstüne yayılır.
  3. Bir gece buzdolabında bekletilip, dikdörtgen modüllere ayrılır. İçine ceviz konularak rulo biçiminde sarılır. Afiyet olsunnn🧿💐🌹❤️

Afyon Kaymağı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mercimekli Tarhana Çorbası
Orman Meyveli Muhallebi
Kat Kat Peynirli Kruvasan Poğaçalar (Videolu)
Fırında Karnabahar
Tel Şehriyeli Tarhana Çorbası
İkramlık Kurabiye Her Zaman Hazırımda (30 Adetli Kahve Yanı) (Buzlukta Da Bekler)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet