Acuka

Acuka Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 su bardağı bayat ekmek içi
  • 1 çay bardağı ceviz içi
  • Yarım limon suyu
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Acuka Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağını tavaya alıp kızdıralım.
  2. Biber ve domates salçasını kavuralım.
  3. Diğer malzemeleride rondaya alalım.
  4. Salçalarıda üzerine ekleyip bütün gereçleri rondada çekelim. Servis tabağına alalım.

Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kızartılmış Domatesli Ve Avokadolu Ekmek
Soğuk Baklava
Vişneli Güllaç (Videolu)
Yaz Pastası
Kolay Kavurma Tarifi
Patates Oturtma (Patatesi Kızartmıyoruz Çok Pratik)
Hdabla | © 2025 |