Açık Tost Aşkına
Açık Tost Aşkına Tanımı İçin Malzemeler
- 2 tost ekmeği (kişi başı 1 adet)
Sos için;
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 diş sarımsak (rendelenmiş)
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 tutam pul biber (1 çay kaşığı ucu kadar)
- 3 yemek kaşığı su
Üzeri için;
- Mozzerella peyniri rendesi (kaşar peyniri de kullanabilirsiniz)
- 17 dilim sucuk
- 13 dilim domates
- İsteğe bağlı pastırma dilimi (her ekmek için 1 dilim)
Yağlı kağıt
Açık Tost Aşkına Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tost ekmeğini ikiye bölelim.
- Sos materyallerini bir kapta karıştıralım.
- Ekmeklere sosu sürelim.
- Üzerine peynir rendesini yerleştirelim.
- Bir sucuk, bir domates dilimi olmak üzere dizelim.
- Üzerine yağlı kağıt koyalım 3-4 dakika peynir eriyene kadar pişirelim.
- Açıp pastırma dilimini de koyalım 1,5 dakika kadar tutalım.
Afiyet olsun 🩷
Açık Tost Aşkına Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

















