Hamburger

Hamburger Tanımı İçin Malzemeler

Köftesi için:

  • 250 gram dana kıyma
  • Tuz
  • Karabiber

İç materyal:

  • Cheddar peyniri
  • Mor lahana turşusu
  • Salatalık turşusu
  • Soğan
  • Domates
  • Marul

Sos için:

  • 1 yemek kaşığı hardal
  • 1 yemek kaşığı ketçap
  • 3 tane salatalık turşusu

Hamburger Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ben ekmeği hazır aldım.
  2. Kıyma, tuz ,karabiber güzelce yoğurulur ve üstü gerilim ile örtülüp en az 3-4 saat dinlenmeye bırakılır.
  3. Döküm tavada mühürlenerek pişirilir.
  4. Sos için tüm gereçler kapta karıştırılarak hamburger ekmeğine sürülür.
  5. Püf nokta: Ekmeği kızartmak için iç kısımlarına mayonez sürüyorum ve o denli tavada kızartıyorum çok lezzetli oluyor.
  6. Cheddar peyniri köftenin pişen tarafına ekliyorum kendi kendine eriyor daha lezzetli oluyor.

Hamburger Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Trüfler
Fırında Az Yağlı Nefis Paçanga Böreği
Bolonez Soslu Makarna (2 Kişilik)
Kuzulu Orman Kebabı
Tahinli Kurabiye
Muzlu Kek (Banana Bread)
Hdabla | © 2025 |