Kabak Yemeği

Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet kabak
  • 1 adet soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1-2 adet domates
  • Sıcak su
  • Tuz, baharat

Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak soğan yemeklik doğranır ve yağda kızartılır.
  2. Daha sonra içine biber ve salça koyulur.
  3. Domatesler yemeklik doğranıp düzgünce pişirilir.
  4. Yeterli olduğunu düşündüğünüz kadar kabak uygunca yıkanıp doğranır ve tencereye koyulur. Ben 3 tane kullandım.
  5. Üzerini geçecek kadar sıcak su eklenir, tuzu ve baharatı katılır.
  6. İyice piştikten sonra servis edebilirsiniz.

Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Basit Yoğurt Çorbası
Sebzeli Hindi But Sote
İddaa Ediyorum Daha Çıtırı Yok Patatesli Buzluk Böreği
Baguette Çıtır Çıtır
Bulut Kadar Hafif Kremasıyla Kedi Dili Pastası Tiramisu Tadında Kavanoz Tatlısı
Katmer Poğaça
Hdabla | © 2025 |