Kinoa Kısırı

Kinoa Kısırı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı beyaz kinoa
  • 2 su bardağı sıcak su
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Bir avuç maydanoz
  • 5-6 tane kornişon turşu
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
  • 1 tatlı kaşığı soğan tozu
  • 1 tatlı kaşığı sumak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım limonun suyu

Kinoa Kısırı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce kinoaları bir kaç su yıkıyoruz, sonra 15-20 dk kadar suda bekletiyoruz.
  2. Kaynamakta olan suya kinoaları atıp içini çekene kadar pişiriyoruz.
  3. Şişen kinolara salçalardan başlayarak öbür tüm materyalleri ekliyoruz.
  4. Karıştırıp 2 saat kadar dinlendiriyoruz. Sağlıklı kinoa kısırımız servise hazır. Marulla servis edebilirsiniz.

Kinoa Kısırı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etsiz Çiğ Köfte
İncirli Fındıklı Kurabiye
Tahinli Kurabiye
Pizza Malzemeli Milföy Çanakları
Kedi Dilli Pasta
Yaz Türlüsü
Hdabla | © 2025 |