Kolay Ekmek Atıştırmalık (Videolu)

Kolay Ekmek Atıştırmalık Tanımı İçin Malzemeler

  • 12 adet küçük ekmekçikler ( yahut bayat somun ekmek de olur )
  • 400 gram ekşi krema yahut labne
  • 200 gram rendelenmiş kaşar peyniri
  • Opsiyonel: çıtır soğan, ton balığı, sucuk, salam, biber, domates

Kolay Ekmek Atıştırmalık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle hazır satılan ekmekçikleri ikiye bölelim ve pişirme kağıt serdiğimiz tepsiye dizelim.
  2. Bu ortada fırını 200 derece alt/üst ayara ön ısıtmaya alalım.
  3. Harcı için 2 paket ekşi kremayı kâseye alalım ve rendelenmiş kaşarı ileve edip tuzlayıp harmanlayalım.
  4. Dilerseniz bu harca benim üzere çıtır soğan da ekleyebilirsiniz yahut sucuk salam, biber, domates, ton balığı vs. Da ekleyebilirsiniz.
  5. İkiye böldüğümüz ekmekleri fırça yardımıyla su ile ıslatalım.
  6. Isladığımız ekmeklere hazırladığımız harca ekleyelim 1,5 yemek kaşığı kadar.
  7. Ekmekleri ısınan fırına verelim ve 10-15 dakika üzeri kızarana dek pişirelim. Ve ekmekler hazır. Kesinlikle deneyin derim nefis oluyor.

Kolay Ekmek Atıştırmalık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekmek Üstü Yaz Lezzeti
Şekilli Kurabiye
Kolay Trileçe
Sütlü Çiğ Börek
Pişi
Makedonya Usulü Arnavut Böreği
Hdabla | © 2025 |