Kurdele Patates (Videolu)

Kurdele Patates Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane patates
  • 3 yemek kaşığı un
  • 5 yemek kaşığı mısır nişastası
  • Maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber ve karabiber
  • Tuz
  • Süzme yoğurt

Kurdele Patates Tanımı Nasıl Yapılır?

Püf noktaları kaçırmamak için aşağıdaki görüntüden takip edebilirsiniz 🤌🏻.

  1. Patatesleri haşlayalım ve ezelim.
  2. Diğer materyalleri karıştırıp yoğuralım ve hamuru 4 e bölelim .
  3. Rulolar yapalım keselim ,çatalla görüntüdeki üzere hal verelim ve fırına verelim.
  4. 180 derecede pişirelim.
  5. Piştikten sonra istediğiniz soslarla tercih edebilirsiniz 💐.

Kurdele Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tek Porsiyonluk Çilekli Turta
Havuç Tarator Tarifi ( Birde Böyle Deneyin )
Renkli Ve Lezzetli Pancarlı Cevizli Mısırlı Roka Salatası Tarifi! (Videolu)
Donut
Milföy Çanağında Salata
Airfryer’Da 2 Kişilik Revani
Hdabla | © 2024 |