En Kolay Şekliyle Karnabahar
En Kolay Formuyla Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tane büyük karnabahar
- 1 tatlı kaşığı tuz
Sosu için;
- 3 tane yumurta
- Yarım tatlı kaşığı tuz
- 2 çay kaşığı toz kırmızı biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı yedibahar
- 1 çay kaşığı kimyon
Bulamak için;
- 1 su bardağı un
Kızartmak için;
- Sıvıyağ
En Kolay Biçimiyle Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabaharı bir poşete koyup sap kısmının üstüne birkaç kez sert biçimde tezgaha vurun karnabaharların bizatihi açılıp, söküldüğünü göreceksiniz.
- Karnabaharı güzelce yıkayın süzün tencereye dizip ocağa alın tuz ekleyin en kısık ateşte ortada karıştırarak kendi suyunu bırakıp yumuşayana kadar pişirin. Şayet çok sulanırsa ateşi yükseltip suyunu çekmesini sağlayın.
- Yumuşayan karnabaharları çırpılmış yumurtaya ve una bulayıp kızgın yağda kızartın. Afiyet olsun.
En Kolay Biçimiyle Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
















