En Kolay Şekliyle Karnabahar

En Kolay Formuyla Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane büyük karnabahar
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Sosu için;

  • 3 tane yumurta
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı yedibahar
  • 1 çay kaşığı kimyon

Bulamak için;

  • 1 su bardağı un

Kızartmak için;

  • Sıvıyağ

En Kolay Biçimiyle Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı bir poşete koyup sap kısmının üstüne birkaç kez sert biçimde tezgaha vurun karnabaharların bizatihi açılıp, söküldüğünü göreceksiniz.
  2. Karnabaharı güzelce yıkayın süzün tencereye dizip ocağa alın tuz ekleyin en kısık ateşte ortada karıştırarak kendi suyunu bırakıp yumuşayana kadar pişirin. Şayet çok sulanırsa ateşi yükseltip suyunu çekmesini sağlayın.
  3. Yumuşayan karnabaharları çırpılmış yumurtaya ve una bulayıp kızgın yağda kızartın. Afiyet olsun.

En Kolay Biçimiyle Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Van Usulü Acem Köftesi Yemeği
Cevizli Tarçınlı Portakallı Kek
Antakya Usulü Kısır
Chocolate Cookie
Sebzeli Poğaça
El Açması Peynirli Börek
Hdabla | © 2025 |