Fırında Kaşarlı Kuşkonmaz

Fırında Kaşarlı Kuşkonmaz Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet kuşkonmaz
  • 100 gram eski kaşar peyniri
  • 10 adet çeri domates
  • 10 adet yeşil zeytin
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • Zeytinyağ

Fırında Kaşarlı Kuşkonmaz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuşkonmazın kenarı 3 cm kesin, patates soyma aletiyle kenarları hafif temizleyin. Tuzlu kaynar suda 5 dakika haşlayın. Süzüp tepsiye dizin. Üzerine ince kesilmiş kaşar peyniri yerleştin.
  2. Domates ortaya kesip dizin. Zeytin yerleştirin. Tuz, karabiber, kekik ve zeytinyağ serpilir.
  3. Önceden 180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Afiyet olsun.

Fırında Kaşarlı Kuşkonmaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kekikli Çörek (Hatay Usulü )
Mantar Salatası
Baton Pasta
Narlı Cevizli Roka Salatası
Tek Tencerede Makarna One Pot Pasta Tarifi – Öğrenci Evlerinin Kurtarıcısı
Damla Çikolatalı Kakaolu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |