Zerdalili (Mişmiş) Dondurma

Zerdalili (Mişmiş) Dondurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çorba kasesi dondurulmuş zerdali (çekirdekleri çıkararak donduruyoruz)
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 3-4 yemek kaşığı bal yahut toz şekeri

Zerdalili (Mişmiş) Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zerdali,şekeri ve yoğurtu robottan geçirip saklama kabına alıp dondurucuya atıyoruz .
  2. Birer saatte bir çıkarıp kaşıkla karıştırıp dolaba tekrardan atıyoruz .
  3. Toplamda 3 kez bu süreci tekrarlıyoruz veee hazır şimdiden deneyeceklere afiyet olsun.

Zerdalili (Mişmiş) Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Osmanlı Kavun Dolması
Orjinal Tavuk Göğsü Tatlısı
Spoonful Tatlısı
Lazanya
Alman Pastası
Milföylü Mantı Tarifi (Patatesli Yoğurt Soslu)
Hdabla | © 2025 |