Mini Pişiler

Mini Pişiler Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağının çeyreği sıvı yağ
  • 1 adet kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Aldığı kadar un

Mini Pişiler Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurt, yumurta ,sıvı yağ bir kaba alınır ve düzgünce karıştırılır .
  2. Daha sonra tuz, kabartma tozu ve un ile hamur kıvamına getirilir .
  3. Küçük bezelere ayrılır ve küçük pişi biçiminde açılır .
  4. Kızgın yağda kızartılır, küçük pişiler hazır afiyet olsun.

Mini Pişiler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Jelopene Turşu
Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı
Fırında Sebze
Evde Pratik Sushi
Mercimek Çorbası
Ev Yapımı Yoğurt
Hdabla | © 2024 |