Soslu Kuşkonmaz Haşlama

Soslu Kuşkonmaz Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet kuşkonmaz

Haşlamak için:

  • Su
  • Tuz

Soslamak için :

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 diş ince kıyılmış sarımsak
  • Yarım limon suyu

Soslu Kuşkonmaz Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kuşkonmazları yıkayalım, ucundaki sert kısımlarını keselim.
  2. Tencereye suyu ve tuzu ekleyip kaynamaya bırakalım .
  3. Kaynayınca içine kuşkonmazları atıp yumuşayana kadar haşlayalım, suyunu süzelim.
  4. Servis tabağına alalım, sosu için materyalleri karıştıralım ,üzerine gezdirelim ( dilerseniz haşlanmış yumurta ile servis edebilirsiniz ) afiyet olsun.

Soslu Kuşkonmaz Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli Mayalı Poğaça Tarifi
Kırmızı Pancar Salatası
Enfes Limonata
Kolay Ve Şahane Patlıcan Sarma (Videolu)
Lahmacun (Mayasız)
Fırında Tavuk Şiş
Hdabla | © 2025 |