Kar Kurabiyesi
Kar Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler
- 150 gram margarin
- 3 yumurta sarısı
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 450 gram nişasta
- 1/2 (yarım) paket kabartma tozu
Üzeri için;
- Biraz toz antep fıstık
- 80 gram beyaz çikolata
Kar Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm gereçlerle uygunca elimizle ufalayıp birleştirelim.
- Yuvarlak lokmalar alıp avuç içimizde sıkıştırıp form verelim tepsiye dizelim.
- 180 derecede fırınınızın ayarına nazaran altı pembeleşene kadar pişirelim.
- Benmari adabı erittiğimiz beyaz çikolatamızı krema sıkma torbasına alıp ucunu küçücük keselim ve soğuğu çıkan kurabiyelerimize halla yayalım.
- Toz antep fıstığı ile süsleyelim.
Kar Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








