Kar Kurabiyesi

Kar Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram margarin
  • 3 yumurta sarısı
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 450 gram nişasta
  • 1/2 (yarım) paket kabartma tozu

Üzeri için;

  • Biraz toz antep fıstık
  • 80 gram beyaz çikolata

Kar Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçlerle uygunca elimizle ufalayıp birleştirelim.
  2. Yuvarlak lokmalar alıp avuç içimizde sıkıştırıp form verelim tepsiye dizelim.
  3. 180 derecede fırınınızın ayarına nazaran altı pembeleşene kadar pişirelim.
  4. Benmari adabı erittiğimiz beyaz çikolatamızı krema sıkma torbasına alıp ucunu küçücük keselim ve soğuğu çıkan kurabiyelerimize halla yayalım.
  5. Toz antep fıstığı ile süsleyelim.

Kar Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kısır
Fırın Köfte
Spoonful
Kedi Dilinden Kolay Yaş Pasta (15 Dakikada)
Çikolatalı Hurma Topları
Kavonozda Porsiyonluk Kek
Hdabla | © 2025 |