Çilekli Magnolia

Çilekli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 2 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı tereyağ/margarin
  • 200 ml krema

Ara katları için;

  • 1 paket petibör bisküvi ve
  • 1 paket cici bebe
  • Çilek

Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bisküvileri chopper ile ezin.
  2. Süt, un, nişasta, yumurta sarısı, şeker ve vanilyayı bir tencereye koyun ve yoğunlaşana kadar pişirin.
  3. Piştikten sonra altını kapatın ve tereyağını ekleyin, eriyene kadar karıştırın.
  4. İlk sıcaklığı çıkana kadar ortada karıştırıp kremayı ek edelim.
  5. Kasenin tabanına 2 yemek kaşığı bisküvi koyalım.
  6. Çilekleri incecik doğrayıp dikine kasenin iç kısmına yerleştirelim.
  7. Olacak biçimde yerleştirelim.
  8. Kremasını paylaştırıp üzerine tekrar bisküvi ekleyelim.
  9. Çilek ile süsleyip buzdolabına kaldıralım soğuyunca servis edelim. Afiyet olsun.

Çilekli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köfteli İskender
Çeşm-i Nigar Çorbası
Sıvı Yağlı Nefis Kurabiye
Kıymalı Kaşarlı Krep Börek
Kat Kat Patlıcan Yemeği
Portakallı Muhallebi
Hdabla | © 2025 |