Kuzu Ciğer Kavurma (Videolu)

Kuzu Ciğer Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg kuzu ciğer
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 er çay kaşığı kimyon
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Kekik

Kuzu Ciğer Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuzu ciğerini yaprak formunda keselim kağıt havlu ile güzelce kurulayalım.
  2. Tavaya tereyağını alıp eritelim, tereyağında iki tarafı toplamda 5-6 dakika yüksek harlı ateşte karıştırarak pişirip tuz ve baharatını ek edip karıştıralım ve servis edelim afiyetler olsun.

Kuzu Ciğer Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğan Yahnisi
Pırasa Yemeği
Fırında Çıtır Tavuk
Tavuk Tantuni
Süt Mısır Tarifi
Kahke
Hdabla | © 2025 |