İçi Dolu Omlet

İçi Dolu Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı ince yulaf
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta
  • Tuz
  • Maydanoz

Arasına:

  • Kaşar peynir
  • Biber (dilediğiniz üzere doldurun)

İçi Dolu Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Harcımız için yumurta, yulaf, yoğurt ve baharatları karıştırıp az yağla ısıttığımız tavamıza dökelim.
  2. Altını pişirip aksi çevirince üstüne kaşar peyniri ve dilediğimiz öteki materyalleri koyup ikiye katlayalım .
  3. Tavanın kapağı kapalı halde 2 dk daha peynirin erimesi için kısık ateşte pişirelim 🙏🏻.

İçi Dolu Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

3 Kaşık Tatlısı Pratik Tarifler sütlü Tatlı
Portakal Çanağında Tarator
Fincanda Lahana Dolması
Beş Çayım
Fırında Çiftlik Köfte
Pideli Köfte
Hdabla | © 2024 |